Антон Хекимян е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС за София.

...
 Антон Хекимян е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС за София.
Коментари Харесай

ГЕРБ -СДС регистрира Антон Хекимян за кандидат-кмет на София

 Антон Хекимян е претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС за София. Това стана известно от появяването му дружно със зам.-председателят на партията Томислав Дончев пред Общинската изборна комисия (ОИК).
 
Хекимян посочи, че предходната седмица е имал персонална среща с водача на ГЕРБ Бойко Борисов и от него е получил поканата за поста. " Помолих за време да помисля, тъй като това решение не може да бъде взето за секунди (...), само че взех решение да се кандидатирам, с цел да работя за обществото, само че от другата страна ", добави той.
 
В 9.40 от централата на партията със длъжностен автомобил на ГЕРБ потеглиха Антон Хекимян, Томислав Дончев, Никола Николов и Георги Георгиев и малко по-късно бяха пред Столичната община.
 
" Използвахме цялото време обещано от закона да конструираме най-хубавия състав на листа и да изберем най-хубавия вероятен претендент за кмет. Не от позиция на конюнктурата на партийния интерес, а давайки късмет на жителите да бъдат показани ", сподели Томислав Дончев от ГЕРБ.
 
" Намираме се в ексцентрична обстановка, както сподели преди няколко дни господин Борисов за решението, което беше взето. Решението няма по какъв начин да бъде взето елементарно. Взел съм го обаче изцяло умишлено, персонално аз и след време, което желаех да ми бъде отредено, с цел да мога да помисля, да преценява обстановката. Всичко се случи предходната седмица. Имах персонална среща с господин Борисов и персонално от него получих поканата да бъда претендентът на за кмет на ГЕРБ. Разбрах от него, че имам номинация от структурите на партията, и помолих за време да помисля, тъй като това не е нещо, което би трябвало да бъде взето за минути или секунди като решение ", изясни Хекимян.
 
Той добави, че е получил увещание, че ще може да взема решенията си самичък. Обясни и че от години е привикнал да е пред камера и няма какво да крие.
 
" През цялото време съм подлагал на критика неща, които са се случвали в Столична община и като публицист съм търсил решения. Визията ми е София да бъде съвременен и зелен град, да притегля вложения и като приоритет ще е образованието. София би трябвало дасе трансформира в столица, която да покаже шампионата си в Европа. Не би трябвало да се вършат ексцентрични неща, само че би трябвало да се прави най-хубавото за града ", сподели още Хекимян.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР